Autorijschool Zaandam

Autorijschool Zaandam

De meeste mensen van achttien jaar willen in het bezit komen van een rijbewijs. Bij rijschool Zaandam is het mogelijk om vanaf je zestiende jaar theorie examen te doen. Wanneer je het theorie-certificaat in je bezit hebt is dit anderhalf jaar geldig.
Praktijklessen auto Zaandam kan al wanneer je zestien jaar en zes maanden bent. Op dit moment zijn er ruim 7000 rijscholen. Autorijschool Zaandam is er daar eentje van en met de professionele rij instructeurs leer je snel en kundig een auto besturen. Ook kun je op deze leeftijd al tussentijdse toetsen afleggen.

Theorie-examen tips

Het is fijn wanneer je in één keer je theorie-examen haalt. Je kunt je slagingskansen verhogen wanneer de volgende tips in acht worden genomen.

  • Zorg dat je de theorie volledig onder de knie hebt wanneer er examen gedaan moet worden
  • Leer elke dag een uurtje. Dus niet een keer per week vijf uur achter elkaar, dat werkt niet
  • Belangrijk om een soort samenvatting van de stof te maken
  • Meerdere keren de geleerde theorie herhalen (gewoon stampen)
  • Maak oefen-examens zodat je kunt zien of je de stof kent
  • En last but not least, vertrouw op jezelf

 

Praktijklessen auto

Om te gaan lessen hoef je niet eerst je theorie examen te hebben gedaan. Het is wel raadzaam om dit snel te gaan halen wanneer je al praktijkles hebt.
De praktijklessen auto Zaandam duren gemiddeld anderhalf à twee uur.

Eerst begin je op wat rustige buitenwegen maar wanneer je een snelle leerling bent zit je al snel in de stad.
Wanneer de zeventiende verjaardag is bereikt mag er afgereden worden. Als een leerling in één keer is geslaagd mag deze met een begeleider (coach) de weg op.
Vanaf je achttiende jaar mag je zelfstandig rijden.

Aantal praktijklessen

Hoeveel lessen iemand nodig heeft is heel verschillend. Dat ligt aan de persoon. In Nederland is het gemiddeld aantal lessen tussen de 35 en 45.
Autorijschool Zaandam haalt de leerling die gaat lessen van huis uit op. Er kan ook ’s avonds en in het weekend praktijklessen gevolgd worden.

Ga voor meer informatie naar de website van rijschoolmarlee.nl.