Welke vloer ligt er bij jou thuis?

Een van de meest lastige keuzes voor in huis is die voor de vloer. De verkeerde vloer kan het geheel helemaal verpesten. Dat is het laatste wat je wilt dus moet je goed nadenken over een vloer. Zo voorkom je dat de inrichting van het huis niet wordt zoals je zou willen. Hoewel je zou denken dat het niet zo moeilijk is om een mooie vloer te kiezen, gaat het vaak fout bij mensen. Achteraf gezien komen zij er dan achter dat de rest van hun gewenste interieur niet mooi staat bij de vloer. Ook kan het zijn dat de vloer en de uiteindelijke muren niet goed matchen. In deze blog hebben we het dan ook graag met je over het maken van een keuze voor je vloer.

Overal hetzelfde of juist niet?

Bij het kiezen van een vloersoort hoef je niet meteen een en hetzelfde te doen voor alle ruimten. Wie weet heb je graag een lichte vloer in de slaapkamers en een donkere vloer in de rest van het huis. Met vloeren kun je wat dat betreft van alles en nog wat doen. Beperk jezelf dus absoluut niet tot het kopen van een vloersoort of één kleur als je het liever anders hebt. Je kunt er echt alle kanten mee op die jij wil. Zolang alle ruimten eruit zien zoals jij ze graag wil hebben is het goed.

Laminaat, tapijt of liever tegels?

Smaken verschillen als het op vloeren aankomt enorm. De een heeft het liefst altijd en overal laminaat liggen en een ander ziet liever tegels in huis. De vloer die je uitkiest moet echt bij je persoonlijkheid en bij het huis passen. Heb je een voorkeur voor laminaat (zoals heel veel mensen hebben ga dan voor Laminaat all in – De Laminaat Expert je weet dan in ieder geval dat je bij het juiste adres bent voor je vloer. Heb je liever tegels of tapijt ook dan kun je vast en zeker een goede winkel vinden.

Een weloverwogen keuze

Vloeren zijn hoe je het draait of keert geen goedkope dingen. Er gaat (vooral voor een heel huis) altijd een hoop geld in zitten. Denk daarom goed en lang na over de vloer die er moet komen en neem precies wat je in gedachten hebt. Er zijn maar weinig dingen zo zonde als het maken van een verkeerde keuze voor je vloer. Weet jij al welke vloer je laat leggen?

Tags: